Firemní jazykové kurzy

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu eu-dat.cz.
Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci. Nebo použijte poptávkový formulář.
  • Jazykový kurz na míru

  • ID akce:
    83218

Popis jazykového kurzu na míru Firemní jazykové kurzy

Učební plán na míru

Před započetím výuky provádíme analýzu potřeb jazykového vzdělávání a stanovení úrovně znalostí. Následně sestavíme plán rozvoje jazykových schopností pro každou studijní skupinu. Vycházíme z konkrétních potřeb klienta a ze stávající úrovně jazykových znalostí jednotlivých studentů. Průběh výuky kontrolujeme pomocí testů a dle požadavků klienta vyhodnocujeme zlepšování jazykových dovedností.

Lektoři

Spolupracujeme s desítkami kvalifikovaných zkušených českých lektorů i rodilých mluvčí. Naši lektoři se účastní interních i externích školení, kvalitu výuky pravidelně kontrolujeme prostřednictvím hospitací a odpovědních anket.

Učební materiály

V našich firemních jazykových kurzech používáme speciální učebnice určené pro výuku v profesionálním prostředí. Díky obchodnímu zaměření učebních materiálů budou studenti dobře připraveni na běžné i méně obvyklé situace na pracovišti, při obchodní komunikaci a jednáních.

Účinná výuka v malé skupině

Malé množství žáků ve skupině (1-6) usnadňuje individuální přístup a posluchačům poskytuje prostor pro vybudování komunikačních dovedností. Již od úrovně začátečníků provádíme s pomocí probrané gramatiky konverzační cvičení. Posluchače systematicky připravujeme na používání jazyka v běžných a profesních situacích.

Dokonalý přehled o výuce

Na konci každého měsíce obdržíte podrobné vyúčtování výuky společně s přehledem docházky. Rychle tak ověříte přítomnost zaměstnanců na výuce a budete mít dokonalý přehled o veškeré provedené, odvolané či přesunuté výuce.